tisdag 27 oktober 2009

Trött som en tok!

Det är inte klokt vad Alva är trött när jag hämtar henne från förskolan. Det märks verkligen att hon slutat sova på dagarna. Förra terminen orkade hon med springlek på kvällen, men nu är det på håret att hon fixar det. Så trött hemma och bryter ihop titt som tätt. Sedan är hon ganska glad där och busar för fullt. Sedan när man kommer hem.... oj oj oj... Värre än värsta bålgetingen! Känns trist om hon ska sluta där också, så vi provar några gånger till i alla fall och hoppas på att det blir bättre.

I natt gick Vilma med på att sova bredvid mig utan större rymningsförsök. Hon vaknade bara fyra gånger och åt tre av gångerna! Inte helt angenämt att vakna av att någon försöker slita håret av en, men jag saknade inte illvrålen som brukar komma annars.

Men jag kan inte fatta att vi har fått en till bebis som är så lätt att ha med sig! Alva kunde man plocka med överallt och det var sällan nåt gnäll från henne. Vilma är likadan. Var till Avesta idag och shoppade nya kläder till tjejerna som de ska ha på Alvas kalas. Först bilresan, sedan lång tid i affärerna, bil igen, sedan storhandling på Willys, bil igen. Och så med på springleken på kvällen. Inte ett pip! Hon bara sitter och kikar på allt runt omkring och skrattar emellanåt. Så nöjd! Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar