söndag 9 januari 2011

Kramsnö!!!


Idag var det plusgrader och kramsnö! Vad vi har väntat på detta. Alltid haft morötter redo i kylen, så den blivande snögubben ska få en näsa. Det är viktiga grejer minsann. Idag var det äntligen dags! En snögubbe, en snöorm och två snöhästar blev det idag! Tog jättefina bilder med kameran, men det är sånt projekt att föra över dem, så ni får nöja er med en suddig Vilma på snöhäst. Hon var rädd för snögubben, för den såg arg ut. Det tyckte inte Alva. Den är inte arg, bara lite sned, menade hon.

Sedan gömde vi halva Alva. Det tyckte hon var kul. Hon skulle bo där jämt och hon skulle inte sakna någon annan än sin pingvin. Tack för den.

Imorgon är våra jullov slut... Åh... Jag vill vara hemma längre, det är så kul att hitta på saker med mina tjejer... Och den här senaste veckan blir ju lite trökig eftersom jag var krasslig några dagar... Men men, jag är riktigt nöjd med att ha varit ledig länge! Imorgon är det dags att jobba igen och det blir alldeles säkert kul det med! Det brukar det ju vara. Hoppas på mer än 12 grader på avdelningen nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar