lördag 20 mars 2010

Riddarhyttan

Idag var vi till Riddarhyttan och hälsade på Jimmys mormor som fyllt år. Sofia kom också med. Alva var väl mer vild än tam där och har härjat rejält... Tror inte att hon hade tid att prata med Majvi alls. Lite dryg är hon när hon blir sådär uppspelt, det går liksom inte att bromsa henne. Men hon var glad i alla fall. Vilma busade hon med. Väldigt trötta tjejer nu!

Imorrn skulle vi åka och bada, säkert tionde gången vi har det inplanerat, men helt otippat: BILHELVETET HAR GÅTT SÖNDER! Om jag är less? Jaaaa! Jimmy lagade hastighetsmätaren nu i veckan och så pajade den idag igen.... Tur att vi inte sagt till Alva denna gången, så hon vet inte att hon missar badning imorrn.... Men det är ju evigheter sedan hon fick sin nya baddräkt och då skulle vi åka direkt till simhallen... Sjukdomar och bilskrällen gör att det aldrig går att åka... Det är så dåligt att det inte finns någon avdelning för de minsta här i simhallen...

1 kommentar:

  1. Bella!!! Ta tåget till västerås...så kommer jag och emelie och möter upp er!!!! Toknära juuu!!! Bada på lögarängen...tjohooo...varmt och skönt...OCH ett litet badland!!!!!

    SvaraRadera