måndag 20 juli 2009

Parken Zoo

Vi har spenderat helgen i Eskilstuna och varit på Parken Zoo. Hade toppenväder i lördags, strålande sol. Vi hann titta på alla djuren och Alvas favoriter blev aporna, de var till och med bättre än myror. I söndags var vi nästan först på plats och hann leka i alla stora klätterställningar och så utan att behöva akta oss för alla stora barn som vill leka där.



En person som stod bredvid oss var ganska bestämd med att miniflodhästen var en staty. Märkliga statyer som knallar runt och käkar gräs.


En av Alvas favoriter.




Karuseller hann vi med också! Jättekul tycker Alva!


Vilma sov mest, men kom upp emellanåt och kollade läget. Inte det minsta intresserad av djuren, roligare att kika på folk tycker hon.


Alva klappade getter, hon blev lite skraj när alla kom fram samtidigt. Men det var bara vi i hagen just då och alla var nyfikna. Hon klappade en ödla också. Den hette Agnes och det tyckte Alva var jättekul och skulle ringa till kusinen sin och berätta att det finns en ödla med samma namn.


Vi har varit i Fantomenland. Alva är jätterädd för Fantomens grotta för där finns ett lejon som ryter. Hon tänker ALDRIG I LIVET gå in där igen! Så det så! Men Fantomen var rolig!


Pyttelilla stugan som vi hyrde. Jättenöjda med den!


Igår var vi på Zoo halva dagen. Skulle badat också, men det började regna en hel del så vi struntade i det. Hann knappt börja köra hemåt innan båda barnen somnade.

Enda minuset för helgen var den riktigt äckliga maten de hade inne i parken. Men annars var det toppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar