måndag 27 juli 2009

"Fruhippa"

I lördags hade vi möhippa, eller kanske borde man kalla det för fruhippa, eftersom att Anna-My och Mickey redan gift sig.



Elin och Jessica



Anna-My och Sara

Vi hade picknick och då var det sol, härligt!

Sedan var vi till Arosfortet och det är alltid lika kul! Man blir som barn på nytt och kämpar allt vad man kan för att få bra poäng (dock betyder inte det att man verkligen får bra poäng, men det är ju en helt annan sak!) Känner mig snuvad på musikcellen bara, vi har ju alltid klarat den förut. Nåt skumt måste det absolut ha varit. Tonen fanns inte mer, så det så.

Sen hem till Elin där vi hade en liten tipspromenad med olika uppgifter, skoj!

Och så käka tacos som fick bli avslutningen på en väldigt kul och lyckad dag! Anna-My verkade nöjd hon med, så det är jättekul!

Eftersom att Vilma tvärvägrar att äta mat och att ta nappflaska så fick hon också hänga med. Det kan vara så att hon är världens lugnaste bebis. Ibland i alla fall :-) Hon var nöjd nästan hela dagen, fast att hon knappt sov något. Jag trodde att det skulle vara bökigt att ha med henne på fortet, men det gick fint! Hon låg i vagnen och vi turades om att stanna uanför cellerna med henne. Toppen! Men sedan när alla har slutat vara gravida och ammat så tycker jag att vi drar dit ett helt gäng och tävlar mot varandra. Kul, kul!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar