söndag 24 januari 2010

Kalas!

Vilma verkar nöjd med sitt kalas. Hon tyckte att ballongerna var roligast. Och gästerna såklart! Alva for runt mest hela tiden och var alldeles sjövild, men kul hade hon. Vilma fick smaka bulle och tårta för första gången idag. Bulle var succé, tårta ganska ointressant. Väldigt trötta tjejer som var tämligen lättsövda ikväll.

För ett år sedan började jag vid den här tiden ana att det kunde vara riktiga värkar som hade börjat, men jag trodde absolut att det skulle dröja länge innan bebisen skulle komma. Men jag tyckte att det skulle vara lite festligt att pricka in mammas (och var även mormors) födelsedag som är 24:e. Det missade vi med 4 timmar och 51 minuter. 25 januari fick det bli istället. Tänkt att mitt lilltroll fyller ett år imorgon! Då blir det frukost på sängen och paket!

Vi skulle fira imorrn och åka till Avesta och bada, men jävlaskrothögsskitbilen har fått flera fel och nu törs vi knappt använda den. Skroten nästa.................... Vi siktar in oss på bad på onsdag istället och hoppas på att det funkar att byta lite tändstift, klämma på nån kabel och klappa lite på den så den ska funka ett litet tag till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar