söndag 10 januari 2010

Fullt upp idag

Idag har vi äntligen haft saker att göra. Känns som att vi totals hamnat i koma sista tiden och bara suttit hemma och glott. Fast att det finns 1000 saker att göra inne också så tar idéerna slut till sist. Och så har jag tänkt att vi ska åka och hälsa på folk, men alla kanske inte uppskattar om man kommer dit med ungar som har ögoninflammation och så, så det har fått vänta. Men nu är alla friska och krya så idag har vi kommit iväg.

Var först och hälsade på Maria och hennes barn. Alva ville leka med Jonna och Minna, men blev alldeles blyg när vi väl kom dit. Men efter ett tag kom hon igång och lekte.

Sedan var det julgransplundring på Lindgården. Dans, fika och besök av tomten var riktigt kul tyckte tjejerna. Sofia kom med och hjälpte till och underhöll Vilma medan jag och Alva dansade. Alva tycker att det är superläskigt med vuxna som gör raketen. "Jag vet inte alls vad de gör, bara stamp och klapp och skrika högt!" säger hon.

Alva fick en påse med godis från tomten, mycket uppskattat. Vilma ville först absolut ha samma som Alva, men fick nöja sig med majskrokar. Det var ok tyckte hon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar