måndag 4 januari 2010

Envis...

Att Alva var envis det visste jag ju, men i natt har hon slagit rekord i envishet. Klockan ett bestämde hon sig för att det var morgon. Hon gav sig inte. Hon kom in till oss hela tiden, det var för mörk i hennes rum, det var för ljust i hennes rum, det var otäcka skuggor i hennes rum, hon var törstig, hon var kissnödig, det var morgon i hennes ögon, hon hittade inte sin snuttefilt (som hon inte använt på 1½ år) och femtioelva andra ursäkter för att inte sova. Nu sitter hon i soffan och är ledsen för att hon är så trött. Lilla toka... Men det är nog första natten sedan hon var sju månader gammal som hon krånglar. Kanke har varit någon mer gång, men inte som jag minns.

Vilma har ögoninflammation, men är glad ändå. Hon klättrar på allt och ramlar och slår sig titt som tätt. Hon är så snabb så man hinner inte med alla gånger.

Jimmy har fortfarande jätteont i ryggen, men jobbar ändå. Envis? Japp... Undrar var Alva fått sin envishet ifrån.

3 kommentarer:

  1. Vad 17, är det något i vattnet eller?!
    M krånglar som aldrig förr på nätterna (eller jo, han har krånglat värre, men nu ett tag har det ju varit bra med bara i snitt 3 uppvak...). Han ska upp och kolla på tv, leka, inte sova, ha välling osv osv. Suck.

    SvaraRadera
  2. Nej, en till som krånglar... Stackare, när ska du få börja sova om nätterna då? Vad katten kan det bero på när de ska vakna så ofta. Dock så tror jag att det bara var en engångsföreteelse för Alva. Hon har ångrat sig under dagen i alla fall och sagt att hon ska sova såååå mycket i natt, hon har varit rejält sliten :-D

    SvaraRadera
  3. Haha, hon är ju för härlig! :D

    SvaraRadera