måndag 9 november 2009

Klarade treårskollen...


helt utan problem. Hon klarade av allt hon skulle göra och var jätteduktig. Spruta fick hon också, så nu kommer jag att våndas över alla biverkningar...

8 kommentarer:

  1. Heja Alva!

    Känner hon något av sprutan?

    SvaraRadera
  2. Hon har inte sagt något alls idag! Igår sa hon att armen gjorde ont, men inte nu på morgonen. Hoppas att det inte blir nåt mer.

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att det är så lindrigt. Ja, vi får hoppas att det inte blir mer än så. :)
    Jag väntar på att Melker kanske ska få vaccineras också. Det är ju inte beslutat än hur det blir för barnen i hans ålder, men vi funderar på det OM det blir tillåtet.

    SvaraRadera
  4. Ja, vi funderar över Vilma också. Hon har ju ganska lätt för att bli sjuk, så jag är nervös över hur influensan skulle bli på henne... Men så är jag rädd för biverkningar också. Pest eller kolera... Men troligen vaccineras hon också om det blir tillåtet.

    SvaraRadera
  5. Jasså det blev vaccination iaf. Blir nog det för oss med, ska ringa till bvc imorgon, kommer inte kunna slappna av på hela vintern annars. Sen får man väl, som du säger, ha lite småångest och kolla efter bivekningar men då har man ju gjort det man kunnat iaf... hoppas jag får ta med E oxå. Har ingen lust att hon ska behöva vänta så länge... känns tokigt att ena barnet bara ska vara skyddat. / Therese

    SvaraRadera
  6. biverkningar ska det stå =)

    SvaraRadera
  7. Ja, efter många, många om och men så bestämde vi oss för att vaccinera. Jag skulle nog också oroa mig för mycket om vi inte skulle göra det. Blev lite tokigt, för jag hade sagt till henne att jag skulle få spruta samtidigt, men så var det slut... Fanns bara en dos kvar. Kändes dumt att vänta när vi väl var på plats. Men hon tog det bra. Jag ska gå och ta nästa vecka hade jag tänkt. Hoppas att E också får ta på bvc. När ska de få i skolan annars?

    SvaraRadera
  8. Jag ringde till bvc idag, hon får inte ta där utan måste ta i skolan. Ringde upp skolan direkt, eftersom jag drabbades av lite panik att jag faktiskt tackat nej. Sista dagen för anmälan var tydligen idag, vilken tur jag hade. De skulle börja vaccinera skolorna nu så hon hoppades väl på att allt skulle vara klart i slutet av Nov.

    SvaraRadera