onsdag 25 november 2009

Bättre igen!

Alva har inte kräkts sedan i förmiddags och hon kunde till och med äta lite mat nu ikväll. Skönt! Bara hoppas att Vilma slipper bli sjuk. Hon kräktes båda kvällarna när vi var i Göteborg, men hon var inte sjuk då. Vet inte vad det berodde på... Pigg och glad var hon i alla fall.

Usch, jag hatar när de är sjuka...

5 kommentarer:

  1. Skönt att Alva är bättre nu! :)

    Vad konstigt att Vilma kräktes på kvällarna. Låter ju inte riktigt som magsjuka, men så små kan också vara lite konstiga när det gäller magsjuka som jag har förstått det. De kan vara superpigga mellan illamåendet. Kräktes hon bara en gång varje kväll?

    SvaraRadera
  2. Fast småttingar kan nog kräkas lite då och då utan att vara magsjuka också tror jag, ;)

    SvaraRadera
  3. Ja, så små barn kan vara pigga och vara magsjuka. För så var S när han var liten och hade magsjuka. Han kräktes och var sen super pigg.. så vi trodde ju inte det var magsjuka, men sen fick maken det. Så det var magsjuka han hade haft. Så det kanske var det Vilma hade ändå.

    SvaraRadera
  4. Vilma var hostig och väldigt slemmig i halsen, så det kanske berodde på det. Hon kräktes två gånger varje kväll, hur mycket som helst. Hela jag blev nerspydd (snacka om att man blir härdad som förälder, ha ha). Svårt att veta vad det beror på. Men ingen annan blev sjuk, så magsjuka tror jag inte att det var. Men det är skumt att barn kan vara så pigga fast att det kräks. Om man själv har magsjuka är man helt slut ju...

    SvaraRadera
  5. Men det kan ta 4 dygn innan nästa blir sjuk. Så magsjuka kan hon ju ha haft. Om Alva blev sjuk i tisdags. För oss en gång tog det 4 dygn innan nästa i familjen blev sjuk.
    Men det är svårt och veta vad så små barn kräks av.

    SvaraRadera