torsdag 10 juni 2010

Skratta eller gråta

Vissa dagar blir allt kaos! Idag är en sådan dag. Vet inte om man ska skratta eller gråta åt eländet. Har mest valt att skratta idag. Det blir lättare då.

Ett exempel från denna dag... Vi hade min lilla bil inlämnad för att byta bromsrör. Det skulle kosta en sisådär tusen spänn. Jimmy hämtade den och det kostade ca 3500!!! Why, why, why??? Jo, olja, oljefilter och lite annat fix hade bytts också. Det var två liknande bilar inlämnade samtidigt. Den andra hade tid för oljebyte. Inte vi... Men det är våran bil som fått det gjort. Och det kostar... Jimmy hade inte börjat bråka, vilket förvånar mig. Men jag vet inte hur det skulle ha kunnat lösas. Och det var ändå inte det värsta idag, ha ha.

Men så har det varit en hel del positiva saker också! En fin present från föräldrar på jobbet och många fina ord. Jätteglad blir jag! Man förväntar sig inte alls presenter och sånt från föräldrar, men det är jättekul när de vill visa sin uppskattning och att de är nöjda med det jobb man gör. Och skattepengarna kom idag. Det var väl en jäkla tur eftersom att bilen tydligen skulle ha ny olja. Mutter, mutter...

Imorrn blir det nya tag och då ska det inte bli kaos! Då ska allt gå finfint! Inget konstigt alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar