lördag 3 april 2010

Plötsligt avbrott!

Vi skulle sova uppe hos mamma i natt också, men så började Agnes kräkas. Håller tummarna för att det inte är magsjuka som lilla stackarn fått. Då kändes det bäst att åka hem. Om det är magsjuka blir vi väl troligen också sjuka, men då är jag hellre hemma, där man har en massa ombyten och så. Och så tyckte Alva att det kändes så konstigt när Agnes inte kunde leka och hon blev orolig för henne. Vi håller tummarna för att det var nåt annat än magsjuka och att de kan leka imorrn igen.

Idag har vi hunnit med att åka pulka, hälsa på farmor, käkat påskmat och en hel del bus och lek. Mycket trevlig dag, men med ett plötsligt avbrott...

Jimmy som trodde att vi skulle sova borta är och dricker öl hos en kompis. Barnen sover gott nu, de sov inte så mycket inatt. Alva som brukar somna vid 19 somnade inte förrän halv tio igår, det var massor med bus innan. Och så vaknade de vid 6 imorse och lekte för fullt på en gång. Alva och Agnes har verkligen kul ihop! Hoppas att Vilma och Emma kommer lika bra överens sedan också.

Försökte få in lite bilder, men min kamera och datorn är tydligen inte kompisar idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar