måndag 5 april 2010

Bommor överallt

Vilma pratar mer och mer för varje dag, hon lär sig nya ord hela tiden. Det är så kul! De senaste dagarna har hon lärt sig säga bomma (blomma) och hon letar blommor överallt. Idag fick hon glädjefnatt när hon såg att det fanns blommor på sidan av strumporna, under strumporna, på pyjamasen och i boken. Lyckan var fullkomlig!

På förmiddagen var syster med familj hit en sväng innan de åkte hem till Göteborg igen. Alva var jätteglad för att hon fick visa sitt rum för Agnes. När de åkt möblerade vi om hennes rum, så hon vill att Agnes ska komma tillbaks imorgon och titta hur det blev. Jag är ganska tveksam till att hennes önskan går i uppfyllelse.

Nu har jag packat allt jag måste ha med imorrn. Det stör mig verkligen att man inte får nåt bidrag till kläder när man jobbar inom förskola och skola... Man måste ju vara ute med barnen oavsett väder. Man ska ha rejäla vinterkläder, vinterskor, regnkläder, stövlar, uteskor som passar när det inte är så kallt. Inte alltid man vill ta sina vanliga kläder, för man blir ju lätt ganska smutsig. För att inte tala om alla fläckar man får på sina vanliga kläder när man är inne. Blir dyrt... Nåja, inget att göra åt.

Tillbaks till vardagen igen.

3 kommentarer:

  1. Hejsan!
    De på min dotters dagis har fått arbetskläder nu. Då de är inne då, utomhus har de nog sina privata kläder.
    Lycka till i morgon.

    SvaraRadera
  2. Fagersta kommun har arbetskläder, ett par inne byxor, jacka, överdragsbyxor,fleccetröja och vissa har fått skor!

    SvaraRadera
  3. Ok, bra att man får lite arbetskläder här i kommunen i alla fall. Det har vi inte fått i Skinnskatteberg... =(

    SvaraRadera