tisdag 7 september 2010

Överlycklig!


Springleken är igång igen! Båda tjejerna tyckte att det var riktigt roligt! Jag hade först tänkt att Alva kunde börja på Bamsegympa, men hon vill inte bli lämnad utan mamma eller pappa där säger hon, så hon får gå på springlek ett år till. Det är hon jätteglad över! Så glad att hon absolut ville plocka blommor till fröken idag.

3 kommentarer:

  1. Hej! Min gumma går på Bamsegympa för 2:a året nu och man är med där hela timmen, precis som springleken alltså. De flesta föräldrar går med barnet vid banan också. Det är väl bara lite mer avancerad hinderbana än vad springleken är, sen att det är för äldre barn då.

    SvaraRadera
  2. Jaha, de sa när jag ringde och anmälde att de skulle kunna vara utan föräldrarna där... Skumt... Känns som att Alva är lite för stor för springlek kanske, men det får vara så nu. Hon måste ju ändå ofta vara med på springleken om jag ska dit med Vilma och tvärtom. Lättast när de går på samma =)

    SvaraRadera
  3. Jaha, vad konstigt att de sa så?! Så var det inte förra terminen T gick. Och inte i måndags heller, M som var med sa att alla föräldrar gick med barnen i hinderbanan. Så var det inte i förra gruppen. Då gick barnen själva i hinderbanan men man satt där.
    Var mest yngre barn än T i denna grupp.

    SvaraRadera