tisdag 13 juli 2010

Riktigt nöjd!


Alva hade det väldigt bra hemma hos kompisen idag. Hon berättade att de hade hoppat studsmatta, badat, ätit hamburgare med till och med senap på och det var gott, ätit glass, klappat hundar som skäller ibland, jagat fjärilar, ätit is, gjort illa ögat och busat. Jättejättejättekul tyckte hon att det var. Låter bra det! Förutom ögat, men det syns inget i alla fall. Men hon ville absolut ha tre plåster på det ändå. Men hon insåg ganska snart att hon inte skulle se så bra då, så det fick gå bra utan.

När hon kom hem var vi ute och lekte, men så blev Vilma alldeles överhettad eller nåt. Hon blev supersvettig, illröd och alldeles snurrig. Hönsmamman blev såklart alldeles nervös och tog in henne direkt, gav henne ett stort glas saft och stoppade ner henne i ett kallt bad. Då blev det bra igen.



Alva och Vilma mumsar. Vilma säger hela tiden Gott ärtor och Alva rättar henne varje gång och berättar att det faktiskt är vinbär.

Nu när det har regnat en massa och vi har kunnat vädra ur ordentligt med frisk luft ska jag ta en kopp kaffe. Det smakar ju inte så väldans bra med det annars när det är över 30 grader tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar