måndag 12 juli 2010

Hemma igen!

Nu har jag och tjejerna varit i Göteborg några dagar. Tågresorna både dit och hem gick riktigt bra! Vilma tröttnade ganska omgående, men lite mutor i form av mat, kakor och majskrokar (och på slutet till och med Ahlgrens bilar) gjorde att till och med hennes humör var på topp.

Kusiner i pyjamas!

Vi hann med en hel del! Lekparken, Liseberg, Barnens zoo, bad och en massa lek och bus. De har verkligen roligt ihop och det var jättekul att vara där. Lite synd att inte Jimmy kunde komma ner, bilen gick sönder igen (vilken chock va...) och det var lite väl dyrt att hyra... Men, men vi klarade oss fint ändå!


Och så två bilder från våran lilla campingtripp i början på veckan. Vilma är inte ren många sekunder, ha ha! Hon älskar att gräva och hälla. Och så Alvas första fisketur med sin pappa.


Känns som att jag haft semester jättelänge, men det är bara en vecka. Härligt! Fyra veckor kvar, det känns så bra. Undrar vad vi ska hitta på då månne. Hojta till om någon vill ha sällskap nån dag =) Jag och tjejerna hittar gärna på nåt skoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar