söndag 29 juli 2012

Vi trivs!

Jag var lite nervös innan flytten, tänkte om det skulle bli jobbigt att bo i pappas hus. Men det känns riktigt bra! Är så glad att vi kunnat spara mycket efter pappa och vi trivs kanonbra i huset! Vet ju att han hade gillat att vi tog över det också. Barnen älskar att bo här och de är ute hela tiden! I lägenheten var det så mycket tjat om tv, film, dataspel... Nu ingenting. De är bara ute eller på sina rum. Så skönt!









Tur att det är sommarlov och de kan vara ute med kompisar länge och leka. Hoppas att de verkligen kommer in i gänget här på området, men än så länge är de lite blyga, men några känner de ju sen förr.

Men jag måste erkänna att det har varit en dryg flytt. Det har varit så extremt mycket packande, rensande, plockande, bärande sista året... Både efter farmor, pappa och oss själva. Det har tagit emot rejält nu att packa upp, orken har liksom tagit slut, men snart är vi klara.



Kan ju vara den här lilla krabaten som tar lite av min energi också, ha ha. Full fart är det på lilla bebisen, och om några veckor är vi halvvägs genom graviditeten!



Små pauser tar vi från stöket här hemma. Lite bad, lekplats eller nåt annat skoj. Vi var till Lek och Bus i Västerås. Det var skoj! Barnens faster var med också.

Nu ska jag tvätta smutsiga hår! Barnen har nog med sig halva sandlådan in. Men roligt har de haft!

6 kommentarer:

  1. Oj vad roligt!!!

    Grattis!
    Jag anade när du inte kunde bära...
    Grattis!!!!

    SvaraRadera
  2. Tackar! Ja, det ska bli skoj med en liten igen!

    SvaraRadera
  3. Grattis till det lilla livet i din mage!!
    Det är så mysigt med en 3:a, vår blir 1 år
    om 1 1/2 vecka nu. :-) Men vääääldigt mycket jobb. ;-) Men det är det ju värt.
    Vet ni om det är en pojke eller flicka?
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  4. Tack! Ja, jag kan tro att det är mycket jobb =) Men det känns ändå som att det kan bli liiiite lättare den här gången när stora tjejerna kan leka och roa sig själva. När Vilma var bebis var Alva så liten och behövde så mycket hjälp och uppmärksamhet hon med.

    Hon kunde ju inte säga till 100% vad det är för sort, då måste man göra 3D ul tydligen. Men det vekar som att vi fortsätter som vi är vana, med tjejer =)

    SvaraRadera
  5. Grattis till flytt och bäbis på gång! Cajsa blir drygt 2 år och 2 månader innan vår andra kommer.:) Hoppas det inte blir allt för tufft. Längtar till att vara föräldraledig iaf.;) Kram

    SvaraRadera
  6. Tack och tack! :) Håller med, oj vad skönt att vara föräldraledig! Tills när er er bebis beräknad? Det är två år och två månader mellan våra tjejer :) Visst var det ganska tufft i början, men nu har de otroligt stor glädje av varandra och leker tillsammans nästan jämt! Så kul!

    SvaraRadera