lördag 21 april 2012

Städar och grejar

Är hemma hos pappa igen och städar och donar. Jag, Jimmy och mamma har städat och rensat.


Mycket har vi kört till sopstationen idag. Känns helt sjukt att rota runt hemma hos någon på det här viset. Vrida och vända på varenda liten pryl. Många minnen... Blir både skratt och tårar när man går här och plockar. Men samtidigt känns det bra. Vi ska ta över pappas hus och kan därför spara lite fler grejer än vi kunnat annars. Och det är ingen panik att bli klara, så vi behöver inte stressa. Men nu ska jag hem till mina barn som varit hos sin farmor och farfar ett tag medan vi har fått massor gjort här.



3 kommentarer:

  1. Verkligen tråkigt med din pappa. Det måste kännas tomt och konstigt. Vad bra att ni kan ta över huset! Ligger det nära centrum? Stort? Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det blev verkligen konstigt att pappa bara är borta helt plötsligt. Det gick alldeles för snabbt och blev alldeles för tidigt :( Men det känns bra att vi tar över hans hus. Skulle kännas konstigt att sälja det till någon annan. Minns du huset vi hade? Det är likadant, men spegelvänt, ha ha. Samma område, så det är nära centrum. Nu kan vi behålla fler grejer som minne från både pappa och farmor.

    SvaraRadera
  3. Vad bra att ni kan ta över det! Ni får höra av er om ni har vägarna förbi Sthlm! Kram

    SvaraRadera